لیست اختراعات پرنيان جليلي
جهت انجام آزمايشات بافت شناسي و آسيب شناسي نياز است بافت مورد نظر ثابت در محل خود قرار بگيرد كه اين امر باعث مي شود انجام آزمايشات با دقت بيشتري صورت گيرد. بافت شناسي مطالعه ريز بيني يا ميكروسكوپي سلول ها، بافت ها و اعضاي بدن جانداران مي باشد. اين اختراع در خصوص مرحله ثابت كردن(Fixation) مي باشد. بافت هاي حساس مانند كبد و مغز كه ارگان هاي بسيار مهمي هستند و بسياري از بيماري هاي با اين ارگان ها مرتبط هستند و لام ها خصوصا در بحث آسيب شناسي بايد با دقت تهيه شوند با روش هاي رايج و كنوني با خطا تهيه شده درحاليكه با روش پيشنهادي ما علاوه بر كامل فيكس شدن و كاهش خطا با روش هاي موجود با روشي ارزان و سريع و به كمك دستگاه طراحي شده توسط ما صورت مي پذيرد و بافت نيز قبل از فيكس شدن كاملا شسته مي شود و لام هايي واضح تر بدست مي آيد.
در اين طرح تلاش شد تا روشي طراحي شود كه بتواند مولاژ ها و وسايل بسيار گران و وارداتي آموزشي و كمك آموزشي در رشته هاي پزشكي و ساخت طرح ها و مدل ها در رشته هاي وابسته با كيفيت بيشتر و مزاياي ديگر توليد كنيم.
در اين طرح تلاش شد تا روشي طراحي شود كه بتواند قسمت هاي سخت و پيچيده وحساس بدن را با كمك ايجاد ديد فضايي و سه بعدي، خلا آموزشي موجود را پر كند و با نواوري بعد بخشي به ساختار ها آموزشي موثرتر، با كيفيت تر و با دقت بيشتر به دانشجويان ارائه كند و اين مدل قابليت ارائه به ساير دانشگاه هاي كشور را دارد. اين مدل ها مي توانند برخي از قسمت هاي بدن كه داراي ساختاري بسيار كوچك و حائز اهميت و با پيچيدگي هايي خاص( از قبيل جهت و نحوه ي ورود و خروج عروق، اعصاب، عضلات و استخوان ها و ... و ارتباط آن ها با يكديگر و چينش آن ها كنار يكديگر) است و نياز به ديد فضايي ويژه و خاصي دارد را به درستي به دانشجو معرفي كنند زيرا براي يادگيري اين قسمت ها ديدي فضايي و خاص لازم است تا دانشجو تصوري صحيح از پيچيدگي هاي اين قسمت ها بدست آورد. با تهيه ي مواد اوليه شامل تخته ام دي اف، شيشه، اسفنج، چسب، سيم برق، ميخ، كاغذ رنگي، ماژيك مدل ها را ساختيم و ... .
موارد یافت شده: 3